Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Ania R Kamil Kozera Daniel Dziekoński (1424 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
dav1512 napisał:
Witam mam pytanie do ciebie odnośnie zasiłku rehabilitacyjnego może udzielisz mi jakiejś pomocy .
Obecnie przebywam w Polsce jestem po drugim zabiegu operacyjnym na kręgosłup i pobieram chorobowe z NAVu już od czterech miesięcy. Z tego co mi wiadomo zasiłek mogę otrzymywać coś koło 49 tygodni lub może dłużej, tak czy inaczej będę na chorobowy przez cały okres jaki mi się należy według NAVu czyli (49 tygodni), a później chcę się starać o zasiłek rehabilitacyjny
Dlatego mam pytanie czy takie coś mi się należy i jakie papiery musze składać.
Jeśli masz jakąkolwiek wiedze na ten temat będę ci bardzo wdzięczny za pomoc..

dav1512 jak masz pytanie do Truskawki to po prostu napisz do niej na priv tak bedzie prosciej dla Ciebie i dla Niej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tropik napisał:

dav1512 jak masz pytanie do Truskawki to po prostu napisz do niej na priv tak bedzie prosciej dla Ciebie i dla Niej.

a tego to by się nie dało napisać na priva

"Ha ha ha , a nie mowilem toTy Fionka mi nie wierzylas."

co nie macie intelektualistki pomiędzy sobą gorącej linii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marcin ????
(john)
Wiking
i jak to wszystko wyszlo jestem w podobnej sytlacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jan Dal
(pegaz124)
Wiking
Witam. Ja również uległem wypadkowi przy pracy w Norwegii. W wyniku tego wypadku miałem zmiażdżoną nogę, która już nigdy nie będzie sprawna. Za pomocą firmy odszkodowawczej starałem się o odszkodowanie z oc pracodawcy. Cała sprawa trwała blisko 3 lata. Otrzymałem 100% odszkodowania,a prowizję firmy która prowadziła moją sprawę pokryła również ubezpieczalnia pracodawcy. Bez pomocy tej firmy na pewno bym sobie nie poradził i nie wywalczył takiej kwoty odszkodowania. Serdecznie polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok